Lépj be!

BRINGATÚRÁZZ VELEM VAGY VELÜNK!!!!

 

      Nos, aki velem szeretne túrázni, bringázni, az kétféle státuszban is tud, csak  választania kell!!

 

         1. Mint magánemberrel: - mint jó ismerőssel, baráttal, haverrel, túratárssal, túravezetővel,

             szabadidő partnerrel, edzőtárssal, sporttárssal, útitárssal, stb....., kinek mit jelentek.

        2. Mint az Eötvös Lóránd Természetbarát Egyesület kerékpáros túravezetőjével. Ebben az

           esetben akkor jársz jobban, ha Te is belépsz az egyesületünkbe. Hogy legyen valami

            fogalmad, ez mit takar, olvasd el a következőket:

 

Eötvös Lóránd Természetbarát Egyesület

        Mindazok, akik nem érnek rá túraútvonalakat kialakítani, szálláscímeket böngészni, társaságot toborozni, akik tartozni szeretnének valahová, szeretnének egy állandó bringás baráti kört, akikre számíthat, akár minden hétvégén, akik szeretik a természetet, az idegen tájakat, városokat, embereket, akik szeretik a kalandokat, az ismeretlent, és akik képesek tenni is érte valamit, akik képesek napi 30-40 km-nél többet is letekerni érte, sátorban aludni, csomagokat szállítani, emelkedőkön erőlködni és lejtőkön száguldozni, akik élvezik az életet és élvezik a szabadságot, akiknek öröm és sport, egészségmegóvás, hobbi és kikapcsolódás a kerékpározás és nem divat, jelentkezzenek!

      Velünk garantáltan önköltségi áron túrázhatsz, sőt, egyes kiemelt túrákon az egyesület hozzájárul utazási költségedhez vagy szállásköltségedhez, és ha négyesben indulunk túrázni valahová, megillet az 50 %-os sportolóknak járó vasúti kedvezmény. És ha ne ad'j isten egy külföldi túrára vágysz, itt az is elérhető. Évente, kétévente külföldi túrát is szervezünk.

      És azt még nem is említettem, hogy nemcsak bringázhatsz velünk, hanem gyalogtúrázhatsz is! Hiszen a társaság többsége gyalogtúrázó, és a túravezetőink többsége is (engem kivéve) gyalogtúrázó. És ők is szerveznek bel- és külföldi túrákat rendszeresen!

 

        Először is nem kell megijedni attól, hogy ez egy "Egyesület"!!!!

     Mi Természetbarát Egyesület vagyunk, és nem sport-egyesület, nem versenyzőkből áll a tagságunk, hanem természetet kedvelő turistákból, bringázókból, túrázókból, ráadásul mindenféle korosztályból. Nem "nyugdíjas egyesület" vagyunk! A legfiatalabb tagunk 8 éves, a legöregebb 80,  férfiak, nők,  fiúk, lányok, értelmiségiek és fizikai munkások, nyugdíjasok, tanulók vegyesen.  

      Versenyeken nem szoktunk résztvenni, legfeljebb teljesítménytúrákon, de leginkább aktív túravezetőink által tervezett és szervezett túrákon.

      A túrák általában hétvégeken vannak, akkor is többnyire szombaton, már ami az egynaposakat illeti. A többnapos túrák általában többnapos ünnepekhez csatlakoznak, mint március 15, húsvét, pünkösd, május 1, augusztus 20, október 23, november 1, stb., vagy lehetnek szabadságtúrák, amibe a hétvége is beleesik. Ez lehet 2-3-4-5, vagy akár 6-8 napos is.

        Ha többet is meg akarsz tudni rólunk, kattincs :

        Ha nem érdekel, akkor: